Onze winkel

Fietsen Bertels

Al meer dan 55 jaar een begrip in Berlaar en regio!

Naast de winkel vooraan, hebben wij achteraan nog een tweede toonzaal die wij sinds 2013 uitgebreid hebben. Onze zaak is opgebouwd uit twee toonzalen. Vooraan vindt u meer de stads- hybridefietsen en plooifietsen. Achteraan presenteren wij u de toonzaal met kinder-koers-MTB en elektrische fietsen. Ook de trendy retrofietsen zijn erg in trek en daarvan hebben wij ook een ruim gamma.

Onze elektrische fietsen zettten wij graag extra in de kijker aangezien wij hiervan maar liefst 17 verschillende merken en steeds meer dan 100 verschillende modellen in voorraad hebben. Een testrit maken is bij ons geen probleem, wij geven u met plezier al de nodige uitleg over de fietsen en helpen u op weg bij het maken van uw keuze.

Omdat wij fietsen voor u zo aangenaam mogelijk willen maken, bieden wij u ook allerlei fietsaccessoires aan die zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. Ook voor onderhoud en herstelling bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben een eigen werkplaats en hebben jarenlang ervaring in ons vak. Daardoor staan wij garant voor een uitstekende service en dienst na verkoop.

Kortom, op ons kunt u rekenen voor een perfect uitgeruste fiets!

Neem hier alvast een kijkje in onze winkel:
 

       
 

 


Fietsen Bertels BVBA

Smidstraat 237
2590 BERLAAR
Tel: 03/482.18.44
Fax: 03/464.09.82
E-mail: info@fietsenbertels.be

 

Service en onderhoud »

Herstellingen Fiets...

Openingsuren »

  maandag Gesloten &nb...