Service en onderhoud

Herstellingen

Fietsverzekering

Gratis nazicht

Al de herstellingen gebeuren in onze eigen werkplaats en worden door onszelf uitgevoerd. Jos Bertels, die al meer dan 55 jaar fietsen herstelt, en zijn zoon Aloïs Bertels kennen hun vak als de beste. Daarom garanderen wij ook een uitstekende service. Wij herstellen uw fiets met zorg en verzekeren u dat u uw fiets niet te lang hoeft te missen. Uw fiets laten verzekeren is geen overbodige luxe. Zeker met de opkomst van elektrische fietsen, is hier meer en meer vraag naar. Voor onze fietsverzekeringen werken wij samen met ENRA verzekeringen. Zij bieden zowel een diefstal- als  een omniumverzekering aan.

 

U betaalt hiervoor een jaarlijkse premie afhankelijk van de aankoopprijs van uw fiets.

Klik hier voor meer info: www.enra.be

Wanneer u bij ons een fiets koopt, ontvangt u hierbij een onderhoudsdocument waarop vermeld staat wanneer u best langskomt voor een onderhoud van uw fiets. Het eerste onderhoud, 3 maand na de aankoop van uw fiets, bieden wij u gratis aan.
 

Pech onderweg?

Verlengde garantie e-bikes

Koop bij ons uw pechpas en u bent gegarandeerd binnen het half uur geholpen!
Voor service onderweg werken wij samen met de firma Bike Assist. U sluit bij ons de polis af en u ontvangt een kaartje met een noodnummer waarop u 24u op 24 en 7 dagen op 7 terecht kan.
Dit slechts voor 44€ per jaar, en indien u met uw partner of gans het gezin aansluit, gelden er voordeeltarieven.
Bent u bang om na de fabrieksgarantie, die meestal 2 jaar bedraagt, kosten te hebben aan uw e-bike? Dan kan een verlengde garantie voor u de oplossing zijn. U kan bij ons de garantie verlengen naar 5 jaar, en dit voor de actieprijs van 89€ per jaar. Vraag hierover meer info bij ons in de winkel.

Klik hier voor meer info: Cargarantie