VouwfietsenBickerton:
De lichte, compacte en betaalbare vouwfiets van Bickerton. Een kwalitatief goede vouwfiets voor een schappelijke prijs.
Deze aluminium fietsen zijn niet alleen stijlvol, maar fietsen ook nog eens erg goed.

Doordat Bickerton al sinds 1970 vouwfietsen bouwt heeft dit bedrijf veel ervaring in het goed laten fietsen van de vouwfietsen en deze ook nog eens comptact op te kunnen vouwen.

Afbeeldingsresultaat voor bickerton junction groen       


Dahon:
Folder: klik hier

Dahon vouwfiets Briza D8 24 inch, Lage instap, 8 versnellingen derailleur, Shimano Altus Derailleur met grip Shift, Sable zwart, gewicht 14,9 kg

De vouwfietsen van DAHON onderscheiden zich stuk voor stuk van menig ander. Met een ervaring van inmiddels ruim dertig jaar en miljoenen verkochte vouwfietsen mag DAHON zich, in alle bescheidenheid, de grootste vouwfietsspecialist ter wereld noemen.

Het assortiment van DAHON bevat fietsen met wielmaten van 16'' tot en met 26''. Het varieert van een korte-afstand-fiets-maar-dan-wel-graag-voor-elke-dag tot een toertocht-fiets-voor-mega-veel-kilometers of een vakantiefiets-die-per- vliegtuig-meegenomen-moet-worden. Dan hebben we het nog niet gehad over de weekendje-weg-fiets met de boot, de caravan, de camper, of de auto.


Dahon Briza D8 24 / 24

Vero:
De Vero vouwfiets is innovatief en zeer praktisch. De fiets is uitermate geschikt om lange afstanden mee af te leggen of door onze steden te cruisen. Licht, compact, comfortabel en makkelijk op te bergen. Uw ideale metgezel voor de vakantie, een treinreis of een boottocht. Met het lage instapframe nodigt de Vero vouwfiets iedereen uit voor een heerlijke toertocht.
Meer informatie: klik hier

VERO ALU VOUWFIETS 20 INCH ZWART 7 VIT